Pregled podatkov vaše nepremičnine s strokovnjakom -1:1 on line sestanek- opis storitve

Stavbe so narejen v različnih časovnih obdobjih, različne dejanske rabe, različno evidentirane z različno dokumentacijo.

Pregled in pogovor s strokovnjakom je ugotovitev kateri postopek morate izvesti, če želite imeti stavbo pravilno evidentirano in na kakšen način lahko stavbo legalizirate ali pridobite uporabno dovoljenje. Kot rezultat pregleda vam predlagamo za vas najugodnejši postopek. V primeru, da vaša stavba ni legalna ali skladna z gradbenim dovoljenjem in da je ni možno legalizirati po postopku daljšega obstoja vam v nadaljevanju ponudimo analizo za preveritev možnosti legalizacije, ki ni zajeta v tem postopku.

Po plačilu vas bo najkasneje naslednji delavni dan poklical sodelavec, ki se bo z vami dogovoril za termin 1:1 on line sestanka, oziroma se vam bo izpisala telefonska številka na katero boste lahko poklicali sami za dogovor za sestanek. Sestanek se bo izvedel najkasneje v roku treh delovnih dni oz. v skladu z dogovorom.

Za izvedbo potrebujete podatke o stavbi kot so naslov ali katastrska občina in parcelna številka ali identifikacijska številka stavbe, leto izgradnje in obnov, dejansko rabo, površino, podatek ali imate gradbeno dovoljenje.