Svetovanje vsebuje:

  1. Pregled vaših dokumentov, ki jih imate o stavbi.
  2. Tolmačenje podatkov katastra nepremičnin (parcelne meje in razmerje z gabariti stavbe, opisni podatki – katastrski oz. registrski, leto izgradnje in vplivi kasnejših sprememb, osnovna dejanska in namenska raba zemljišča, osnovna primerjava aktualnih podatkov z gradbeno dokumentacijo,…).
  3. Analiza arhiva letalskih posnetkov, ki so dosegljivi s certificiranim vpogledom.
  4. Ugotovitev možnosti za pridobitev uporabnega dovoljenja oziroma predstavitev ovir ali
  5. Ugotovitev možnosti za legalizacijo daljšega obstoja oziroma napotitev na analizo možnosti »klasične« legalizacije stavbe.

Svetovanje izvede Boštjan Trobiš, pooblaščeni inženir in sodni izvedenec za nepremičninske evidence.

Znesek svetovanja je 98€ 49€ z upoštevanim 50% popustom. V primeru, da s sestankom neboste zadovoljni vam nudimo vračilo denarja.

Sestanek poteka v naši pisarni v Ljubljani Sestanek z g. Trobišem bo v pisarni na Tacenski cesti 121 v Ljubljani. V istem bloku je tudi poslovalnica NLB. Vhod v pisarno je s strani glavne ceste, za uvoz na parkirišče za zapornico pokličite na tel: 031 442 418, sicer pa je brezplačno parkirišče tudi cca 200m v smeri Šmarne Gore, pri trgovini Spar. ali on line preko aplikacije ZOOM.Sestanek bo potekal preko aplikacije ZOOM; povezavo za sestanek dobite nekaj minut pred sestankom.

PRIJAVA NA SVETOVANJE

Kako bomo varovali in obdelovali vaše podatke?
Preberite si našo politiko varovanja osebnih podatkov